MAKE PEOPLE HAPPY

TINGS GIFTCARD

Våra gåvokort - Klicka här

TINGS GIFTCARD

MAKE PEOPLE HAPPY

Gåvokort för kollegor och anställda samt kunder. Våra gåvokort kan användas på vår hemsida via vår webbshop. Välj mellan olika typer av gåvor. Ge den perfekta presenten till dina uppskattade kollegor och kunder med TINGS gåvokort. Ge ett perfekt tack eller en belöning till dina anställda och kollegor. Överraska dina kunder med en speciell gåva från ditt företag. Välj TINGS gåvokort för alla dina presentbehov.

Läs mer - klicka här!
MISCHA BILLING

GÅVOKORT + MISCHAS GLAS

Nyfiken? Klicka här!

MARKUS AUJALAY

GÅVOKORT + MARKUS PRODUKTER

Allt började när Markus som sjuåring lagade sin allra första maträtt på egen hand. Det var en rykande het chili con carne-gryta, som blev startskottet för hans matintresse och karriär. Numera kan han stolt lägga till Årets kock, Nobelfesten, ett flertal kokböcker, två egna restauranger och att vara jurymedlem i såväl Sveriges mästerkock som Sveriges yngsta mästerkock till sin repertoar. Nu har Markus dessutom sin allra egna serie med köksredskap med oss på TINGS.

Läs mer - klicka här!

LÖS IN DITT TINGS GIFTCARD HÄR

Vårt gåvokort  innehåller ett 100-tal fina gåvor som mottagaren själv väljer via gåvokortet. Gåvan som mottagaren väljer levereras inom 2 veckor. Mottagaren registrerar själv sitt val på hemsidan med koden som finns angiven på gåvokortets baksida. Enklare blir det inte!

Lös in kort - Klicka här

LÖS IN DITT TINGS HOME GIFTCARD HÄR

Gör så här:
1. Gå in på tingshome.se
2. Aktivera gåvokortet med koden.
3. Välj de varor du vill ha och placera dem i varukorgen
4. Gå till kassan. Fyll i resterande uppgifter.
Så nu är allt klart. Varorna skickas till dig.

Lös in kort - Klicka här

Kontakta oss

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå